Skip to main content

Ruime luxewoningen
The Vine
in Hartje Stene Oostende

Ruime luxewoningen in een residentiële groene buurt, hartje Stene - Oostende

De Druivenlaan in hartje Stene, dat is wonen in alle rust en privacy in een residentiële wijk dichtbij Oostende. Dit luxeproject situeert zich op een topligging, vlakbij de gezellige dorpskern met restaurants, scholen en het nieuwe natuurgebied De Tuinen van Stene. Dit 35 hectare grote gebied wordt uitgebouwd tot één van de belangrijkste nieuwe parken van Oostende en vormt een absolute meerwaarde.

De nabijheid van invalswegen en openbaar vervoer zorgen voor een perfecte bereikbaarheid. De vele fiets -en wandelpaden garanderen een makkelijke en aangename verbinding van én naar je nieuwe, warme thuis. Wie hier woont geniet van de perfecte combinatie tussen de nabijheid van het bruisende Oostende met al zijn faciliteiten en de rust van een mooie woonwijk. Welkom in The Vine.
Rustig én praktisch wonen
Het project, gebouwd rond een groene autoluwe speelstraat, werd doordacht vorm gegeven met oog voor wooncomfort, privacy en architectuur. Geniet van licht, ruimte en uitzicht in zowel je eigen woning, de tuin als de omgeving van de speelstraat, groenaanleg en de gezellige paden. Een partijtje voetballen of liever een boek lezen op de bank? The Vine is een plaats om te wonen, te leven en tot rust te komen.

Daarnaast werd aan alle praktische aspecten van je dagelijkse leven gedacht. Van het parkeren van twee wagens per woning, een fietsenstalling, poortjes van en naar de tuinen, een brievenbusensemble met een vak voor het leveren van pakjes tot een nette plaats voor de vuilnisophaling. Makkelijk toch?
Toparchitectuur, klaar voor de toekomst

Met The Vine combineert Corbeau Vastgoedontwikkeling tijdloze toparchitectuur met een doorgedreven aandacht voor wooncomfort. Op de zongerichte percelen bouwen we negen strakke woningen met telkens drie of vier slaapkamers. We benutten de breedte optimaal en creëren zo ruime gezinswoningen met natuurlijke lichtinval en een klassevolle uitstraling. Het samenspel van de klassieke lichte gevelsteen met strakke ramen, zwarte geveldetails, en de verspringende houten gevelbekleding zorgt voor een boeiend geheel waarbij elke woning zijn eigen accenten heeft.

De verschillende woningen, van gesloten tot half open bebouwing, spreken elke type van koper aan: van gezin tot koppel, van alleenstaande tot investeerder. De drie prachtige woonvarianten ontdekt u in het plannenboek. Alle woningen zijn energiezuinig (inclusief zonnepanelen!) en kenmerken zich door veel binnenruimte, een slimme en optimale planindeling, twee bergingen, grote slaapkamers met dressing en een mooie tuin met achterpoortje.

De afwerking van elke woning kiest u persoonlijk op basis van ons helder en hoogwaardig lastenboek. Naast de keuze uit luxematerialen is ook de service van onze klantenbegeleiding als persoonlijk aanspreekpunt inbegrepen.

De ruime-luxewoningen The Vine in hartje Stene bij Oostende zijn een realisatie van


Projectcoördinatie en klantenbegeleiding