Skip to main content

Residentie Parkzicht 2

Moorsledestraat 13 | Dadizele

Welkom

Beste,

met trots stelt Bedoc Residentie “Parkzicht 2” aan u voor, een stijlvol woonproject gelegen in de Moorsledestraat te Dadizele, net tegenover de site van het vroegere Dadipark.

Het geniet van de sympathie van het dorp, terwijl het zich tegelijk op een boogscheut van het commerciële hart (Roeselare) van West-Vlaanderen bevindt. Het kent in die zin ook een ideale ontsluiting in diverse richtingen dankzij het omliggend verkeersnet.

Die bijzondere troeven prikkelden Bedoc om hier een weldoordacht nieuwbouwproject bestaande uit 8 lichtrijke appartementen op te trekken. In Residentie Parkzicht 2 speelt de architectuur met mature kleuren en duurzame materialen waardoor de uitstraling perfect past in een dorp als Dadizele en er tegelijk een tijdloze uitstraling wordt gecreëerd. Het project maakt deel uit van een groter geheel, waarbij fase 1 in 2020 wordt opgeleverd.

De appartementen zijn ruim en leefbaar door hun oppervlakte en hun lichtinval. Er is aandacht voor het comfort van de terrassen zodat elke toekomstige eigenaar beschikt over een private buitenruimte die rechtstreeks grenst aan hun appartement.

Ook als belegging of 2de verblijf zijn deze appartementen een aanrader en beschikken ze over vele troeven, waaronder de ligging van het project. Zowel de Westhoek (Ieper) als het standscentrum van Roeselare en Kortrijk bevinden zich allemaal binnen het bereik. Gezien de schaal van het project zal dit leiden tot een minimum aan latere opvolging en syndickosten.

Ontdek alles over Residentie Parkzicht 2 op de volgende pagina’s van deze brochure en geniet van de rijke mogelijkheden die de residentie te bieden heeft. Uw ervaring? We horen het graag!

Inplanting
en architectuur

Het project bestaat uit 3 appartementen op het gelijkvloers, 2 op het eerste verdiep, 2 op de 2de verdieping en 1 penthouse op de 3de verdieping. Elk appartement heeft zijn eigen karakter met een bewoonbare oppervlakte van 77 tot 99 m². Ze beschikken allemaal over 2 slaapkamers en er kan voor elke woongelegenheid een garagebox worden gereserveerd op de site. Eén van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijskwaliteitsverhouding.

Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit en comfort voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling, bergruimte en privacy. Door zowel elk appartement te voorzien van voldoende glaspartijen kan men in elk appartement genieten van veel lichtinval, wat de kwaliteit van het wooncomfort verhoogt. Daarnaast wordt er bijzondere aandacht besteed aan zowel thermische als akoestische isolatie.

De architectuur is tijdloos en gevoed met klassevolle roodbruin genuanceerde tinten. De manier van metselen geeft een karaktervol en modern uitzicht dat zeer goed opgaat in de omgeving. Daarnaast wordt er gekozen voor hoogwaardige materialen zoals zwart aluminium schrijnwerk. Deze energiezuinige nieuwbouwappartementen vormen meteen een meerwaarde in het kwalitatieve nieuwbouwsegment in de regio.

Ligging

Moorsledestraat 13, Dadizele

De residentie is rustig gelegen in de dorpskern van Dadizele, maar geniet tegelijk de perfecte ontsluiting in diverse richtingen op het omliggende verkeersnet, een absolute troef van deze residentie. Shoppen, onderwijs, genieten en ontspanning,… allemaal op een boogscheut verwijderd.

Dadizele
geeft je ademruimte

Dadizele maakt deel uit van Moorslede. Door zijn ligging ten zuiden in de provincie wordt Dadizele omgegeven door de gemeenten Slypskapelle, Ledegem, Geluwe, Beselare.

Inwoners

Dadizele huisvest bijna 4.000 van de 11.000 inwoners uit de stad Moorslede. De totale oppervlakte is 5,83 km².

Ons Park

Hotspot in het dorp is “Ons Park”. “Ons Park” is de bewust gekozen naam voor een gebied, dat uit vier groene entiteiten bestaat, die pal in het centrum van Dadizele zijn gelegen. Domein ’t Torreke vind je in het hart van Dadizele. Binnenin het domein is het infokantoor voor Toerisme gevestigd. Je vindt er het beeld van de Pompeschitter en van Ridder Jan. Er zijn ook speeltuigen voor kinderen voorzien.

Park Mariënstede, ligt vlak naast domein ‘t Torreke en de Basiliek. Het gerenoveerde park langs de Remi Dewittestraat is dagelijks toegankelijk voor het publiek. In het park staan ook speeltuigen voor kinderen en een insectenhotel.

Chirobosje en de omgeving O.L.V.-basiliek met Rosarium sluiten het rijtje van de groene zones af.

“Ons Park” is met circa 9 ha de belangrijkste, publiek toegankelijke, groene ruimte van het dorp met een erg belangrijke sociale en ecologische functie.

Een goed

geïnformeerde keuze

Bedoc kiest resoluut voor duurzaamheid, transparantie, kwaliteit en correcte informatie in hun mission statement rond projectontwikkeling. Onderdeel daarvan is het commercieel lastenboek dat elke koper duidelijkheid en overzicht moet bieden in de afwerking van zijn/haar toekomstig pand.

Het veronderstelt een vlot/leesbaar geschreven document te zijn dat een duidelijke weergave biedt van de bouwmethodes, handelswaardes en afwerkingsgraad. De keuze voor duurzame materialen en bouwtechnieken die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen is onderdeel van dat engagement, zonder daarbij evenwel de verwerkingsmethodes per leverancier in detail te beschrijven. Dat is de verantwoordelijkheid en tegelijk aansprakelijkheid van elk lid van het bouwteam.

Bijkomende informatie is op aanvraag steeds beschikbaar bij het verkoopkantoor of de projectontwikkelaar. De appartementen worden opgericht conform de afgeleverde bouwvergunningen. De verwerkingsmethodes of materialen kunnen op initiatief van de architect, bouwcoördinator en bouwheer gewijzigd worden in functie van het eindresultaat van de werken, zonder evenwel in te boeten op de vooropgestelde kwaliteit. Voor het gedetailleerd lastenboek verwijzen we naar de aparte bijlage.

Onze verkoopovereenkomsten worden ondubbelzinnig en transparant opgesteld zonder ruimte voor onaangename verrassingen. Kortom, op basis van duidelijke inzichten kan u met een gerust hart uw aankoopbeslissing nemen.

Aankoopadvies

De aankoop van onroerend goed is een complex gegeven geworden. Heel wat juridische/ praktische vragen en overwegingen stellen zich. Welke stappen dien ik te ondernemen om veilig aan te kopen? Wat zijn de wettelijke voorschriften? Hoe en wanneer gebeurt de betaling?

Naast u eigen vertrouwenspersoon en uw notaris kan u hiervoor op ons rekenen. Door onze doorgedreven kennis van het bouwproces, commercialisering en juridische ondersteuning kan u zorgeloos een beroep op ons doen bij het overwegen van de verschillende mogelijkheden. En is het al eens iets complexer dan laten wij ons graag bijstaan door experten. We nemen de tijd, helpen u verder op weg en gaan uitsluitend voor tevreden klanten.

Aankoop op plan (100% voltooiingswaarborg)

De aankoop op plan biedt de mogelijkheid aan te open voor of tijdens het bouwproces. Voor velen is dit een niet-alledaags gebeuren. Dankzij een duidelijke aanpak, heldere documenten, planbesprekingen met uw persoonlijke klantenbegeleider en periodieke werfbezoeken is het perfect mogelijk uw droomappartement te realiseren.

  • U heeft de eerste keuzemogelijkheid in de verschillende types appartementen
  • We leveren een 100% voltooiingswaarborg af. Dat biedt u garanties op de volledige afwerking zoals vooropgesteld.
  • Het personaliseren van uw appartement is nog mogelijk. Denk hierbij bv. aan vloerbedekking, keuken, deuren, badkamer,… Na aankoop wordt uw individuele klantenbegeleider uw aanspreekpunt voor de planbesprekingen en werfopvolging. Kortom, maatwerk.
  • Tijdens de planfase is er mogelijkheid tot het aanpassen van niet-dragende structuren in uw appartement, zolang technisch (stabiliteit) conform en geen conflicten mogelijk voor een comfortabele uitvoering en installatie van alle nutsvoorzieningen.
  • Conform de wetgeving betaalt u nooit op voorhand (voorschotfacturen meerwerken uitgezonderd) en enkel voor werken die reeds zijn uitgevoerd en werden geattesteerd door de architect.

Aankoopproces

De aankoop van een appartement als gezinswoning, investering of tweede verblijf is een belangrijke beslissing. Net daarom is het aangewezen te kopen bij een bedrijf dat u alle zekerheden en garanties kan bieden. Vertrouwen is cruciaal in dit proces. Je kan hiervoor rekenen op de jarenlange ervaring van de ontwikkelaars en het projectteam. De aankoop van een appartement is een stappenplan van de verkoopovereenkomst tot de authentieke akte en van de opstart van het bouwproces tot de oplevering. 

De verkoopsovereenkomst

Het model van de verkoopovereenkomst (de compromis) wordt opgemaakt door de notaris rekening houdend met de specifieke eigenschappen van het project en 100 % conform de Wet Breyne. Deze overeenkomst wordt ondertekend door koper en promotor. Ze beschrijft op een duidelijke manier het appartement en vermeld de onderverdeling in grondwaarde en constructiewaarde. Op de grondwaarde zullen 10 % verkooprechten worden geheven en op de constructiewaarde 21 % BTW (onder voorbehoud dat zowel grond als constructie door 2 partijen wordt aangeboden). Na de ondertekening van de verkoopovereenkomst wordt een voorschot betaald van 5 % op de verkoopprijs door overschrijving binnen de 7 dagen.

De authentieke akte

De notariële akte wordt op voorstel van de notaris binnen de 3 maanden na ondertekening van de verkoopovereenkomst verleden. U heeft uiteraard de mogelijkheid om u te laten bijstaan door uw eigen notaris zonder bijkomende kosten. Bij de akte betaalt u het saldo van de grondwaarde (grondwaarde – voorschot) vermeerderd met de verkooprechten/ BTW, de aktekosten, de provisie van de aansluitingskosten nutsvoorzieningen en de reeds uitgevoerde werken aan de meergezinswoning volgens het schema vermeld op de verkoopovereenkomst vermeerderd met de BTW (21 %).

Het Bouwproces

Tijdens het bouwproces wordt u bijgestaan door een individuele klantenbegeleider. Hij/ zij is uw eerste aanspreekpunt en staat in voor de begeleiding bij het personaliseren en afwerken van uw appartement. U ontvangt alle informatie betreffende het verloop van de bouw, de te bezoeken toonzalen van onze bouwpartners en de belangrijke sleuteldata. Hij/zij organiseert de planbesprekingen en werfbezoeken met u op afspraak. Kortom, van start tot oplevering een adviseur met kennis van zaken die uw vragen beantwoordt. In het verkooplastenboek staan het bouwproces, de klantenbegeleiding en de voorwaarden beschreven. De facturen van de uitgevoerde werken, volgens het schema vermeld in de verkoopovereenkomst en akte, worden toegestuurd per post en zijn betaalbaar binnen de 14 dagen. Deze wordt vergezeld van een attest van de architect die bevestigt dat de werken conform zijn uitgevoerd.

De Oplevering

DE OPLEVERING Na voltooiing van de werken wordt een rondgang georganiseerd in het appartement. Hiervan wordt een schriftelijk verslag opgemaakt. Bij een volledige afwerking en na betaling van de laatste schijf wordt overgegaan tot de sleuteloverhandiging!

Welkom in uw nieuwe stek!

De Nieuwbouw-appartementen en het penthouse van residentie Parkzicht 2 in Dadizele zijn een realisatie van


Projectcoördinatie en klantenbegeleiding